M"s Explorer Thermal Jacket

M

Velg Variant

Art.nr. HBX-1_Black

Vinterjakke til herre designet for å gi maksimal beskyttelse. Explorer Thermal Jacket stenger ute regn og vind med H2XTREME® vanntett/pustende beskyttelse og en justerbar stormhette med ansikstbeskyttelse for bruk i ekstra kjølig vær. Den ergonomiske designen gir ubegrenset bevegelsesfrihet og jakken har flere inne- og ytterlommer. Pordusert med resirkulert polyester for mindre miljøpåvirkning. STORMTECH Thermolex? syntetisk dun med høy varmeisolerende virkning. PFC-fri vannavisende ytterstoff. Lengde i Bomber-stil. Ultra varme sidelommer med glidelås. Elastiske ermavslutninger og i nederkant. Enkel tilgang for dekorering.

Pris

Antall 1
Pris/stk 2791,00

Vi tilbyr

   Personlig service
   Gratis digital korrektur
   Kvalitetsprodukter
   Raske leveranser

Spør oss

Ring:

47 66 99 35 30

E-post:
salg@relieff.noStormtech®

I British Colombia, Canada 1977, begynte Blake Annable å produsere tekniske klær. I dag er Stormtech kjent for meget høy kvalitet og design. Plaggene er utviklet og testet i Canadas tøffe klima. Man bruker de beste materialene for å møte de strenge kravene som vær og vind stillet til et plagg. Stormtech?s kolleksjon består av tekniske og innovative jakker, tennisskjorter, t-skjorter og bukser. Alt med fokus på tidsriktige modeller med høy funksjonalitet.


Vis samtlige produkter fra Stormtech®
Art.nr. HBX-1_Black
Kvinner/Menn Sortiment
Prisinformasjon Alla priser er NOK ekskl. mva. Tollkostnader kommer i tillegg. Trykkekostnad forutsetter trykkeklar original.
Lagersaldo S Europalager: 99 st
Lagersaldo M Europalager: 282 st
Lagersaldo L Europalager: 417 st
Lagersaldo XL Europalager: 315 st
Lagersaldo XXL Europalager: 140 st
Lagersaldo 3XL Europalager: 93 st
Lagersaldo 4XL Europalager: 29 st
Lagersaldo 5XL Europalager: 20 st